BeSweet - mereu îndrăgostit

Noi suntem
BESWEET SA
Am apărut în anul 2015, pornind din dorința de a aduce pe piață produse de patiserie, care se deosebesc prin calitate și gust. În prezent BeSweet SA este o companie dinamică cu utilaj modern și spații agreabile pentru producerea biscuiților de calitate înaltă.

Noi oferim
BISCUIȚI DELICIOȘI
Serios, biscuiții noștri sunt chiar mega gustoși. Împreună cu echipa producem 25 de feluri de biscuiți care sunt savurați de consumatorii din Moldova la fel și de cei din Romania. Dacă ai gustat vreun BeSweet, atunci știi despre ce vorbim. Și dacă nu ai avut ocazia să ne cunoști – pe allmag.md poți alege din o gamă largă de biscuiți Besweet.

Noi garantăm
CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE
Cum putem garanta o calitate înaltă și stabilă? Avem o echipă profesionistă cu mulți ani de experiență în domeniu și folosim echipamente moderne. La fel suntem extrem de selectivi în procurarea ingredientelor și lucrăm doar cu furnizori de încredere. Suntem certificați conform standardului de calitate ISO 22000. În așa fel putem asigura că ceea ce ajunge pe rafturi a fost de nenumărate ori testat și produs conform tuturor standardelor.

Filtre

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.