Casa Rinaldi “trezeşte” italianul din tine. Fiind un producător lider la nivel mondial, se evidenţiază prin tradiţie şi moştenirea unor reţete din cele mai îndepărtate timpuri.

Rinaldi este o familie străveche, din secolul XVI care a început prin a produce oţet balsamic, cunoscut pe vremuri dar şi până în zilele noastre cu denumirea Modena Balsamic Vinegar. Dar istoria acestei companii începe din anul 1979, când a fost fondată compania Alis, ca urmare a lărgirii gamei de produse Casa Rinaldi.

Ingredientele pentru produsele Casa Rinaldi sunt crescute doar la fermele agricole care utilizează tradiţii şi reţete încă din cele mai vechit timpuri pentru a păstra şi prelucra produsele. Odată crescută, materia primă este selectată cu mare atenţie datorită proceselor unice de prelucrare. Controlul permanent garantează calitatea, iar lipsa conservanţilor asigură produselor Casa Rinaldi un gust cu adevărat natural.

Astăzi Casa Rinaldi este recunoscută în peste 100 de ţări ale lumii datorită experienţei de mai bine de 40 de ani în industria alimentară. Oriunde bucătăria italienească se bucură de apreciere şi recunoaştere, Casa Rinaldi este lider în livrarea de produse alimentare italieneşti, suplinind magazinele, restaurantele și furșeturile celor mai mari și variate evenimente cu o mare diversitate de specialităţi.

Filtre

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.