Fabrica de cosmetica si parfumerie “Viantic International” SRL este fondata in anul 2006 si produce parfumerie, cosmetica si detergentii lichizi sub marca “VIANTIC”.

In decurs de 10 ani noi producem parfumerie si cosmetica la preturi accesibile pentru Voi si pentru Casa Dumneavostra.

Ansamblu de utilaj innovatoriu, expertii calificati si materie prima de la producatorii mondiali garanteaza calitatea produselor noastre.

Fabrica noastra este orientata mai mult spre vanzari pe piata locala, precum si spre exportul pe pietele internationale. Potentialul nostru in producerea parfumeriei, cosmeticilor, detergentilor lichizi, suflarea si extruzia flacoanelor PET si din polietilena - este decent. Astazi mai mult de 70% din vanzarile constituie exporturile in Romania, Ucraina si Bulgaria, restul 30% acopera piata locala.

Gama produselor noastre include: apa de colonie, lotiuni parfumate, dizolvant pentru unghii cu uleiuri esentiale (fara acetona), sampoane (cu extracte din ierburi si uleiuri naturale, pentru barbati, pentru copii, pentru par uscat si deteriorat, pentru par gras si contra matretii), ulei pentru copii, ulei pentru masaj, ulei pentru bronzare activa, detergenti lichizi de vase, sapun lichid, sapun lichid-crema, gel-dus, balsam de rufe, solutie pentru spalarea parbrizelor (iarna, vara). Toate produsele sunt certificate de Centrul de Medicina Preventiva, Ministerul Sanatatii si Institutul National de Standardizare şi Metrologie ceea ce asigura conformitatea lor cu standardele internationale.

“Viantic International” SRL ofera servicii de producere la cerere sub Marca Privata / Private Label si ambalare produselor finale . Noi dispunem de posibilitatea de producere flacoanelor din preforma plastica (PET) si extruzie din polietilena, precum si de producerea capacelor pentru aceste flacoane, ceea ce face produsul nostru de calitate inalta si la pretul accesibil!

Filtre

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.